00385 / 1 / 6234 053 g-m-pharma@g-m-pharma.hr

Tko smo mi…

nutriciaNutricia je jedna od vodećih tvrtaka u Europi na području kliničke prehrane koja se zahvaljujući svojim proizvodima i uslugom pacijentima ubrzano širi i osvaja svjetsko tržište. Nutricia se prvenstveno bazira na istraženim i znanstveno dokazanim metodama prehrane kako bi zadovoljila potrebe pacijenata koji ne mogu normalnim putem unositi hranu.

 

Naša misija

Naš cilj je osigurati nutritivnu terapiju kao sastavni dio liječenja te doprinijeti uspješnosti kliničkog ishoda i terapije uz pomoć naših proizvoda. Kako bi svaki pacijent primio nutritivnu terapiju koja zadovoljava njegove osobne potrebe, stojimo na raspolaganju stručnim savjetima i informacijama.

 

Jedinstveni asortiman proizvoda

Naša jedinstvena paleta proizvoda formulirana je na taj način da pruži liječnicima široku mogućnost odabira najadekvatnije metode liječenja za pojedinog pacijenta. Mnogo naših proizvoda namijenjeno je pacijentima koji mogu hranu uzimati normalnim putem. Ali za one koji nemaju tu mogućnost – pogotovo u bolnicama i institucijama za posebnu njegu – namijenili smo poseban asortiman za enteralnu prehranu uz pripadajuće načine primjene. U većini slučajeva neophodni su za poboljšanje kvalitete života. Za neke pacijente neophodni su i za samo preživljavanje.

Uvijek se baziramo na razvoju proizvoda utemeljenih na znanstveno dokazanim činjenicama koristeći kliničke studije u suradnji sa specijalistima iz svih područja. Također surađujemo s bolnicama kako bi bolje razumjeli i razvili aspekte našeg djelovanja.