00385 / 1 / 6234 053 g-m-pharma@g-m-pharma.hr

Uvjeti korištenja

Zahvaljujemo Vam na posjeti našoj internetskoj stranici www.nutricia.hr (u daljnjem tekstu “internetska stranica”). Vaše korištenje ove internetske stranice uređeno je uvjetima u nastavku.

Ovu internetsku stranicu pokrenulo je trgovačko društvo Numil Ltd. (u daljnjem tekstu: “Nutricia”):
Numil Ltd.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
Tel: +36 1 452 7770
Fax: +36 1 452 7750
e-adresa: webadmin@nutricia.hu

 

Informacije

Ova internetska stranica pruža Vam informacije o trgovačkom društvu Nutricia Advanced Medical Nutrition, poput njegove misije, terapijskih područja i aktivnosti. Informacije sadržane na ovoj internetskoj stranici namijenjene su svima zainteresiranima. Ova internetska stranica osim toga djeluje kao putokaz koji Vas usmjerava na mjesta na kojima možete naći dodatne informacije. Slobodno istražite našu internetsku stranicu i sve informacije na njoj.

Informacije i podaci sadržani na ovoj internetskoj stranici daju se “kakvi jesu” i “u dostupnom stanju” i izradili smo ih najvećom mogućom pažnjom. Nisu napisani za ispunjavanje specifičnih pojedinačnih zahtjeva i Vaša je odgovornost prije bilo kakvog korištenja tih informacija provjeriti jesu li primjerene za Vaše svrhe.

Ako imate osobnih pitanja o Vašoj prehrani, obratite se svom liječniku ili nutricionistu.

 

Pristup i stranice trećih strana

Učinit ćemo sve što je razumno u našoj moći kako bismo omogućili neometan pristup našoj internetskoj stranici, ali Nutricia ne jamči da će funkcije sadržane u ovoj internetskoj stranici biti bez smetnji ili grešaka ili da stranica ne sadrži viruse ili drugi maliciozni softver. Iako činimo sve što je razumno moguće kako bismo isključili viruse i druge štetne kodove s naše internetske stranice, Nutricia ne može jamčiti takvo isključenje i ne prihvaća nikakvu odgovornost za viruse i druge štetne kodove. Stoga Vam preporučujemo da prije pristupa ovoj internetskoj stranici poduzmete sve odgovarajuće mjere zaštite.

Ova internetska stranica može Vas uputiti na druge internetske stranice trgovačkog društva Nutricia, na kojima mogu biti sadržane informacije o trgovačkim markama i proizvodima. Na Vašu upotrebu tih internetskih stranica primjenjuju se uvjeti korištenja tih internetskih stranica te politika zaštite privatnosti i upotrebe kolačića važeća za te stranice.

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice i usmjeravati Vas na društvene mreže trećih strana (poput Facebooka) i na druge internetske stranice izvan trgovačkog društva Nutricia. Nutricia nema nikakvu kontrolu nad tim internetskim stranicama trećih strana, ne mora ih nužno odobravati i ne prihvaća nikakvu odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili funkciju. Zbog toga Vas pozivamo da pažljivo pročitate zakonske napomene, uvjete korištenja i politiku zaštite privatnosti/upotrebe kolačića tih društvenih mreža i internetskih stranica trećih stranica, uključujući i to da se redovno informirate o svim promjenama na njima.

Moguće je da Vi imate internetsku stranicu treće strane i želite na njoj imati poveznicu na ovu internetsku stranicu. U tom slučaju Nutricia nema prigovora na takvu poveznicu pod uvjetom da Vi ni na koji način ne sugerirate da ste povezani s društvom Nutricia ili da Vas ono podržava. Ne smijete upotrebljavati “framing” ni slične postupke i morate osigurati da se poveznica na ovu internetsku stranicu otvara u novom prozoru.

 

Prava intelektualnog vlasništva

Glede sadržaja ove internetske stranice, sva prava intelektualnog vlasništva, uključujući autorska prava i zaštitne znakove u svim materijalima objavljenima od strane ili za račun trgovačkog društva Nutricia na ovoj internetskoj stranici (poput teksta, dizajna internetske stranice, osnovnog izvorišnog koda i softvera, kao i slika) u vlasništvu su trgovačkog društva Nutricia odnosno njegovih davatelja licence.

Možete reproducirati dijelove ove internetske stranice za Vašu privatnu namjenu (tj. nekomercijalne svrhe) te za reprodukciju dijelova ove internetske stranice na papiru za obrazovne svrhe, pod uvjetom da:

1) očuvate netaknuta sva prava intelektualnog vlasništva i poštujete ta prava, uključujući svaku obavijest o autorskim pravima koja se pojavljuje u tom sadržaju (npr. © 2015 Nutricia) i “ovaj dokument potječe s internetske stranice trgovačkog društva Nutricia” i

2) reprodukciju vršite besplatno.

Za svaku drugu namjenu, trebate ishoditi izričiti prethodni pisani pristanak trgovačkog društva Nutricia opcijom “Contact us“.

Zaštitni znakovi i/ili logotipi trgovačkog društva Nutricia koji se pojavljuju na ovoj internetskoj stranici su zaštitni znakovi registrirani u cijelom svijetu i zaštićeni propisima o zaštitnim znakovima.

 

Zaštita podataka i privatnosti

Trgovačko društvo Nutricia predano štiti Vašu privatnost i jamči da nam i dalje možete povjeravati svoje osobne podatke. Vaše korištenje ove internetske stranice uređeno je našom Politikom zaštite privatnosti i kolačića.

 

Kolačići

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće. Kolačići su male datoteke koje stranice koje posjećujete šalju na Vaše računalo i pohranjuju na njemu. Kolačići se pohranjuju u direktorij Vašeg pretraživača. Kad sljedeći put posjetite određenu internetsku stranicu, Vaš pretraživač će pročitati kolačić i povezati informacije s tom internetskom stranicom ili elementom koji je ranije postavio kolačić. Nutricia koristi kolačiće kako bi Vam ponudila bolje korisničko iskustvo.

Dodatne informacije o kolačićima koje upotrebljavamo posjetite Politiku zaštite privatnosti i upotrebe kolačića.

 

Ograničenje odgovornosti

Iako Nutricia čini sve što je razumno moguće za osiguranje točnosti materijala na našoj internetskoj stranici i izbjegavanje smetnji, ne odgovaramo za netočne informacije, smetnje, prekide ili druge događaje koji Vam mogu uzrokovati probleme ili štetu, bilo izravnu (npr. kvar računala) ili neizravnu (npr. izgubljenu dobit).

 

Mjerodavno pravo

Ovi Uvjeti korištenja i svi sporovi koji nastanu iz ovih Uvjeta korištenja i/ili Politike zaštite privatnosti i upotrebe kolačića ove internetske stranice ili u svezi s njima tumačit će se u skladu s nizozemskim propisima.

 

Autorska prava

Svi elementi dizajna, tekstovi, grafika, izbor i raspored ove internetske stranice zaštićeni su autorskim pravima © 2015 NUTRICIA – Sva prava pridržana.

 

Opće odredbe

Ako se bilo koja odredba ovih Uvjeta korištenja smatra nezakonitom, nevaljanom ili neprovedivom, ta odredba smatra se odvojenom i to ne utječe na valjanost i provedivost ostalih odredaba ovih Uvjeta korištenja.

Nutricia može mijenjati ove Uvjete korištenja. Povremeno posjetite ovu stranicu i pregledajte ove Uvjete korištenja i eventualne nove informacije.